Породична мрежа

Епизода 6: Дигитално насиље

Дигитално насиље је веома сложена врста насиља jер често подразумева фузију свих облика злостављања - од вербалног, емоционалног, социјалног и сексуалног злостављања, до физичке тортуре. Специфично је по постојању огромне публике која га прати и то што се његови трагови тешко уклањају са интернета па зато могу изнова да повређују жртву.

"Породична мрежа", како Милица Вукадиновић и Јелена Банац препознају дигитално насиље

Људи често сами себе доводе у ризик од електронског насиља јер деле непримерене садржаје и остављају личне информације које могу бити злоупотребљене. Зашто је то тако, како се можемо заштитити од овог проблема, на који начин да реагујемо ако нам се тако нешто деси - сазнаћете од психолога Ане Мирковић и породица Конрад и Банац.

"Породична мрежа", која искуства породица Конрад има са насиљем на интернету

Серијa "Породична мрежа" део је пројекта Безбедност деце на интернету који се реализује уз финансијску подршку и у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација.

"Породична мрежа", како се заштитити од насиља на друштвеним мрежама

Екипу серије чине: водитељ и сценариста Ана Мирковић, главни координатор пројекта и одговорни уредник Редакције школског програма Невена Младеновић Благојевић, композитор музике Владимир Граић, продуцент Драгана Богдaновић, дизајнер звука Небојша Драгићевић, монтажер Бојан Филиповић, директор фотографије Марко Микић, уредник серије Тамара Вешковић и редитељ Милица Солдатовић Микић.

"Породична мрежа", Ана Мирковић пита колико нас непромишљеност излаже ризику од насиља

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи