Читај ми!

Око интервју: Богдан Богдановић

О атмосфери у репрезентацији, играчима, селектору и највећим ривалима али и о притиску у Србији и Америци, НБА лиги, Жељку Обрадовићу, Партизану

Почело је Европско првенство у кошарци. Србија сутра у Прагу игра прву утакмицу; надамо се да ће последњу играти 18. септембра у Берлину. Лидер наше репрезентације у протеклих пет година и сигурно, један од лидера и у наредних бар пет, због повреде неће играти на овом турниру.

Богдан Богдановић, наравно све време је био са репрезентацијом и ексклузивно за Око говори о атмосфери о екипи, о играчима, о селектору.

Има играча који играју за репрезентацију, има оних који воле да играју а има оних као што је Богдан Богдановић или Лука Дончић који уживају да играју за репрезентацију и без којих је тешко замислити националну селекцију. Колико ће да буде необично што први пут после 10 година репрезентацију гледамо без Богдана Богдновића?


Горислав Папић
Како су се ови млади момци привикли на рад Светислава Пешића, шта му је прва асоцијација на Карија, сећа ли се Индијанаполиса 2002?

Који су нам највећи ривали Европском првенству?

Колико му недостаје Европа и Партизан? Да ли је у контакту са својим тренером Жељком Обрадовићем и како му се чини Партизан који Жељко прави ове године?

Хоће ли бити спреман за шесту сезону у НБА лиги? Какве су му амбиције у Америци?

Гост специјалне емисије Око интервју: Богдан Богдановић, кошаркаш Атланта хоукса и репрезентације Србије

Аутор емисије: Горислав Папић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи