РТС Лаб: Шта једемо сутра

Према Уједињеним нацијама, до 2050. године на нашој планети ће бити скоро десет милијарди људи. Како не би било гладних, производња хране морала би да се повећа за 70 одсто.

Климатске непогоде из године у годину доводе до смањења приноса усева и ресурси планете су исцрпљени, па се поставља питање шта ћемо јести у будућности?

У припремању јела се све више примењују поступци који се играју молекулима хране. Како се развија молекуларна гастрономија и где се њена знања могу примењивати – у емисији сазнајемо од нашег саговорника директно са Јужног пола!

Гост у студију РТС Лаба је проф. др Драган Станојевић са Пољопривредног факултета.

Емисију је припремио и водио Виктор Маневић.

Уредник емисије је Јована Џамбић.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње