Кинески чај: Туђина и Домовина

Кина је домовина дрвећа чаја. Кинези су први почели да употребљавају ту биљку. Пре више од 3000 година, гајили су и пили чај у провинцији Сичуан. Вештина гајења чаја полако се ширила по целој Кини, која је створила јединствену културу и култ те корисне и здраве биљке, чије плодове и ми данас умногоме користимо.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње