Фантастична планета: Љубав

Фантастична планета наставља да истражује данашњу цивилизацију. Овог пута фокус је на љубави.

Владимир Банић путује прво у Јужноафричку републику где покушава да сазна које су последице апартхејда који је деценијама раздвајао две расе. Да ли закони по којима се ишло у затвор ако заволите и спојите се са особом друге боје коже, а који су укинути тек 1994. још увек остављају траг у овом друштву?

Екипа и аутор мењају континент и одлазе у Шпанију, да сазнају шта је то што је забрањено кад је у питању љубав и њено показивање и практиковање. Прво се срећу са представницом покрета ПОЛИАМОР који се залаже за вишепартнерство и вишељубавље. Видећете да ли је то само учтивији назив за "швалерацију" или будућност развоја љубави. После овог новог погледа на емоције, екипа одлази у мрачнију страну Шпаније и њену свингерску заједницу. После онога што је и даље табу, како у Шпанији тако и у остатку света, Фантастична планета покушава да сазна какви су изазови које љубав намеће у некада строгој католичкој цркви у Шпанији и разговара са свештеником који се заљубио у часну сестру.

На крају, Фантастична планета одлази у земљу која је симбол љубави и завођења, покушавајући да сазна да ли млади Французи имало личе на генерације које су изградиле имиџ заводника. Владимир Банић разговара са једним од најпопуларнијих младих комичара Нордин Гансоом коме је цео наступ био посвећен томе што је девица, затим са инструктором и учеником који школу завођења имају у реалним ситуацијама у париским парковима. На крају, сазнају од оних који су предмет завођења и удварања - Францускиња, колико су апликације за спајање промениле љубав.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара