Буч Кесиди – Еуфорија уживо

Како изгледа када Лука Рацић и Зоран Зарубица, двојац који стоји иза назива Буч Кесиди, одлуче да продуже закупљени термин у познатом телевизијском студију и спонтаним концертом онемогуће снимање рекламе Jугодискаћа, највеће фирме која се бави производњом диско кугли, публика може сазнати у новом филму назива Еуфорија уживо чији су идејни творци Давид Јовановић и Ђорђе Косић.

Буч Кесиди, музички двојац који је регионалну сцену освојио музиком која има одреднице инди попа, инди рока и елеткропопа, 2019. године је представио други студијски албум Еуфорија.

Публика ће у филмском остварењу Еуфорија уживо имати прилику да види шта се догодило тог дана у студију и како је изгледао њихов концерт из хиљаду деветсто шездесет и неке.

Овај екранизовани концерт са интересантним заплетом враћа нас у епоху 60-их и 70-их година, а публика ће моћи да ужива у концертном извођењу нумера Еуфорија, Нема љубави у клубу, Ђускање не помаже, Недеља ујутру, Тихо... и других.

Улоге тумаче: Лука Рацић, Зоран Зарубица, Миона Марковић, Јана Бјелица, Тамара Милошевић, Никола Павловић, Давид Јовановић, Владимир Јоцовић, Бранислав Платиша, Јован Савић, Рајко Орлић..

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво