У клинчу, 2-30

Друга епизода серије "У клинчу" уводи нас у даље проблеме у Вељиној кући - након што је, због Аљошиног полагања пријемног за студије звука, Веља у налету беса истерао сина из куће, мајка Мира покушава да изглади ситуацију у породици.

Уједно, ова способна и стрпљива жена покушава да води своју малу, али успешну маркетиншку агенцију која се налази на прекретници са новим, крупним клијентом, Митом Топаловићем кога не прати баш добар глас

За Аљошину млађу сестру, Милицу, одлазак старијег брата из куће отвара читаво ново поље слободе како у стану, тако и у Вељином клубу. За то време, Филипова зависност о покеру креће по злу што само додатно компликује живот његовој сестри Вањи која се труди да одржи породичну кафану "Трст", у чему јој не помаже ни алкохолизам оца Јакова. Након што је Теа сазнала да иде на студије у Милано, њен и Аљошин однос је у опасности.

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић, док се као специјални гости појављују Анастасија Мандић и Владан Гајовић

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије