У клинчу, 1-30

Прича о одрастању нове генерације младих у Београду.

У првој епизоди серије упознајемо главног јунака, 19-огодишњег Аљошу који, по жељи свог оца Веље, некада великог боксера и власника боксерског клуба, и сам тренира бокс и спрема се да упише ДИФ. Ипак, Аљошина права страст је прављење музике. И Аљошина девојка, Теа, растрзана је између амбиција својих родитеља и сопствених жеља.

У првој епизоди серије, упознајемо микро свет у Београду у ком живе ово двоје младих - тај свет чине њихови пријатељи, брат и сестра Филип и Вања који, заједно са оцем Јаковом, држе локалну култну кафану Трст, извор разноразних проблема; затим Матија звани Симке који живи са баком Анком проводећи дане и ноћи у игрању видео игара и крипто рударењу...

Сви ови млади јунаци ухваћени су у клинчу реалности оличене у несавршеним породицама, ставовима генерације својих родитеља и очекивањима света одраслих спрам сопствених снова, осећања и жеља.

У улози Аљоше први пут на екрану појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић - Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић, док се као специјални гости појављују Анастасија Мандић и Владан Гајовић.

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио потписују Иван Станчић, Филип Вујошевић, Душан Булић и Славиша Павловић, а редитељи су Данило Бећковић и Небојша Радосављевић.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије