Серија

Лако је Ралету, 36-40

Нешто се чудно дешава са Драганом... Рале је приметио да се Драган интересује и за његов посао и за његов живот, не може да верује да одједном жели да разговара и проводи време са њим. Чак је и Цица приметила да се Драган понаша као други човек, прибојавајући се да је њен муж нашао љубавницу. Међутим, када Рале мало поприча са Драгановим пријатељима, схватиће да Драган има нови хоби - спортско клађење - и да Ралета, у ствари, користи како би сазнао на који тим да стави новац.

Лако је Ралету, 36-40 Лако је Ралету, 36-40

Када се Цица повери Ивани о свом сексуалном животу, Ивана упада у панику да ће, с временом, и у њеном браку доћи до засићења и до пада Ралетовог либида. То, наравно, говори Ралету, а он, из знатижеље, испитује Столета колико често има секс са Гоцом. Када се у причу укључи и Драган, Рале и Ивана ће схватити да се Драганова и Цицина верзија приче уопште не поклапају.

Играју: Андрија Милошевић, Маша Дакић, Љиљана Благојевић, Бранимир Брстина, Александар Срећковић, Петра Семиз, Илија Лукешевић, Матија Лукешевић, Небојша Кундачина, Саша Пилиповић и Владан Гајовић.

Редитељи: Огњен Јанковић и Предраг Личина

Адаптација сценарија: Тања Илић

Уредница серије: Тамара Барачков

 

Реприза , 23.април у 02:05 и 10:05

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво