Јединствени локални произвођачи Јапана: Кођима Гикен Когио, 3-5

Љубитељи роштиљских ђаконија нe треба да пропусте другу епизоду серијала о јединственим произвођачима Јапана.

Удаљена на само сат времена вожње од Токија, фабрика Кођима Гикен позната је и ван Јапана посебно по једном несвакидашњем производу. То је апарат за спремање јакаторија, јапанске верзије роштиља, који уопште не личи на нама познату справу за роштиљање. Ако сте гурман и ако посебно волите ражњиће, требало би да послушате причу о историјату и генези настанка овог изума.
Овај програм је обезбеђен у сарадњи са Јапанском фондацијом.

 

Реприза , 04. август у 00:25 и 08:26

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње