Читај ми!

Венус надиграла Александру

Крунић – В. Вилијамс 0:2 (3:6, 2:6). Александра Крунић није успела да се пласира у осмину финала. Американка је пре свега због свог великог искуства успела да сломи отпор наше тенисерке.

Александра није имала снаге да нападне и Венус, цео меч је одиграла у грчу, тек на тренутке је играла своју игру, претила противници, ипак недовољно да се озбиљније угрози тако искусна тенисерка. Овај меч свакако је нашој тенисерки донео велико искуство и показао јој да може да се супротстави и најбољима.

Обе тенисерке су на старту меча биле сигурне. Освајале су своје сервисе, а прва је поклекла наша Александра. У осмом гему Крунићева је пропустила неколико прилика да освоји свој сервис, међутим, Венус успева да јој одузме сервис и дође до брејка.

Крунићева је покушала да се врати у сет, освојила две везане брејк шансе, али је Американка успела да неутралише тај напад и освоји први сет са 6:3.

У другом сету Венус на самом старту долази до брејка, што је потпуно деморалисало нашу тенисерку. Уз још један брејк противница долази до предности од 4:0. Потом Американка рутински приводи сет крају за коначних 6:2 у другом сету.

Ток меча:

19.27 – Американка рутински приводи сет и меч крају. Венус је искористила прву меч лопту на свој сервис за коначних 6:2 у другом сету.

19.17 – Александра из трећег покушаја успева да освоји свој сервис и смањи предност противнице.

19.15 – Венус наставља да доминира и уз још један брејк везује три гема и води са 4:0.

19.00 – Други сет сервисом је отворила наша тенисерка. Венус притиска сервис наше тенисерке. После неколико пропуштених шанси да освоји свој сервис, Александра дозвољава противници да дође до брејк лопте, коју Американка користи и стиже до раног брејка. 

18.49 – Уследио је сервис Американке за први сет. Александра креће на све или ништа, успева да освоји две везане брејк шансе, али противница успева да се одбрани и стигне до сет лопте. Венус шаље лоптицу у аут. Након новог изједначења, противница долази до друге сет лопте, користи је и решава први сет у своју корист – 6:3. 

18.45 – Уследио је миран период меча, обе тенисерке су чувале свој сервис све до осмог гема. На сервис наше Александре водила се велика борба, гем је трајао око девет минута. Прву брејк шансу наша тенисерка је успела да одбрани, потом је пропустила две шансе да реши гем у своју корист. Онда је Венус успела да искористи трећу шансу и стигне до брејка за 3:5.  

18.23 – Обе тенисерке на старту меча сигурне на свој сервис.

18.15 – Почео је меч између Александре Крунић и Венус Вилијамс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 02. јул 2024.
° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару