Читај ми!

Троицки: Спреман сам, идем на победу!

Виктор Троицки пласирао се у треће коло Вимблдона, где ће му ривал, помало неочекивано, бити Дастин Браун. Спреман сам и идем на победу, каже Троицки.

Виктор Троицки није био у потпуности задовољан игром у другом колу Вимблдона против Аљаза Беденеа.

"Искрено, нисам задовољан почетком меча. Прва два сета су била доста слаба. За моје стандарде, сервирао сам јако лоше за меч на трави. Нервозније и ужурбано сам ушао у меч, нисам био опуштен и нисам играо своју најбољу игру. Али, већ у трећем и четвртом сету сам играо боље, онако како треба да играм на овој врсти подлоге. Мислим да сам заслужено прошао у треће коло", почео је Виктор.

Следећи противник је неочекивано, или очекивано Дастин Браун.

"Браун је већ једном победио Надала на трави и дефинитивно највише воли да игра на оваквој врсти подлоге. Сервира сјајно, и први и други сервис, излази на мрежу, доста је агресиван и непредвидив. Заслужено је у трећем колу", сматра Троицки.

Виктор добро познаје свог наредног ривала, заједно су играли на челенџерима.

"Два пута смо играли прошле године док сам се враћао, једном на шљаци, једном на доста брзој подлози у дворани. На шљаци сам га локо победио, док је у дворани славио он 7:6, 6:7, 7:6 - само смо сервирали, малтене није било игре. Знам шта ме очекује, мислим да ће кључ меча бити сервис. Ипак, мислим да имам предност у ритерну и ако то будем успео да одрадим добро, мислим да могу да га победим", самоуверен је српски тенисер.

На питање да ли је лакше против Брауна или Надала, Виктор је рекао:

"Психички је лакше против Брауна. Ипак, он је сада добио на самопоуздању, добио је једног од фаворита и бившег шампиона. Видећемо... Спреман ћу ући у тај меч и идем на победу."

Виктор је пре Вимблдона имао проблема са повредом рамена.

"Није то толики проблем, могу да играм. Осећам то током меча, али нема никаквих проблема, спреман сам за највеће напоре", каже Троицки.

Виктор се, за крај, још једном захвалио на подршци коју добија из Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 02. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару