Читај ми!

Крај за Зикија и Лодру

Зимоњић и Лодра изгубили су са 2:1 од Мирног и Нестора и неће их бити у полуфиналу завршног турнира Мастерс серије у Лондону. Њима је ово био други пораз у групи уз једну победу.

Српски тенисер Ненад Зимоњић и његов партнер у дублу Француз Микаел Лодра поражени су вечерас са 2:1 од белоруско-канадске комбинације Макс Мирни и Данијел Нестор после одлучујућег тај-брејка и тим поразом пропустили да се пласирају у полуфинале завршног турнира Мастерс серије у Лондону.

Зимоњић и Лодра су добро почели меч и успели су у седмом гему да одузму сервис противницима да би ту предност одржали о краја сета и повели са 1:0.

У другом сету француско - српски пар такође је добро почео и имао предност од једног брејка, али су се Мирни и Нестор вратили у меч и са два брејка добили други део игре резултатом 6:3.

У одлучујућем тај-брејку, који се игра до десет освојених поена, Зимоњић и његов партнер опет су били бољи на старту и водили са 6:3, али су њихови противници смогли снаге за још један преокрет и пласирали се у полуфинале.

Зимоњићу и Лодри је вечерашњи пораз био други у групи уз једну победу, па се неће наћи у полуфиналу у које су се из Групе Б пасирали Мирни и Нестор и пољски пар Фирстенберг - Матковски.

Сутра ће на терену О2 арене од 13.00 часова играти први тенисер света Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи