Читај ми!

Федерер "појео" Фиша

Роџер Федерер наставио је победнички низ ка одбрани титуле у Лондону. У трећем колу Б групе, након Тсонге и Надала, савладан и Марди Фиш са 2:1.

Швајцарски тенисер Роџер Федерер наставио је са добрим партијама на Мастерсу у Лондону, а данас је у трећем колу Б групе савладао Американца Мардија Фиша са 6:1, 3:6, 6:3.

Федерер је такмичење по групама завршио на првом месту са максималним учинком, пошто је претходно савладао Француза Жоа Вилфрида Тсонгу и Шпанца Рафаела Надала.

Швајцарцу је данашња победа била седма у осмом дуелу са Фишом.

Федерер је, истовремено, дошао до 37. победе на завршном турниру сезоне у каријери, што је други најбољи резултат у историји. Прва позиција припада Чеху Ивану Лендлу са 39 тријумфа.

У другом гему првог сета вечерашњег дуела Федерер је одузео сервис Фишу, али је Американац брзо вратио брејк и смањио на 2:1. Уследила је потом серија бившег шампиона, који је добио наредна четири гема за вођство од 1:0 у сетовима.

У четвртом гему другог сета Фиш је направио брејк за 3:1, после чега је сигурном игром дошао до изједначења у сетовима. Федерер је, међутим, у трећем сету оправдао улогу фаворита и остварио победу.

Други учесник полуфинала Мастерса из Б групе биће познат након дуела Надал - Тсонга, који се игра вечерас од 21 сат. Оба тенисера имају по једну победу и пораз, а вечерашњи тријумф доноси пласман у полуфинале.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи