Читај ми!

Као да нисам на терену

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић поразом од Шпанца Давида Ферера 2:0 (6:3, 6:1) довео је у питање пласман у полуфинале Мастерс купа у Лондону, а шансу да прође даље има уколико у последњем колу А групе савлада земљака Јанка Типсаревића, а Ферер победи Чеха Томаша Бердиха.

"Немам речи да објасним ово данас. То је најгори меч који сам одиграо ове године. Све честитке Давиду, који је играо изузетно добро", изјавио је Ђоковић после меча.

Више од пораза, међутим, Ђоковића је забринула игра против Шпанца, који је славио са убедљивих 6:3, 6:1.

"Као да нисам био на терену. То је дефинитивно био најгори меч који сам одиграо ове сезоне", изјавио је Ђоковић, пошто је претрпео тек пети пораз у 2011. години, у којој је остварио и невероватних 70 победа.

"Ферер заслужује све честитке, јер је играо изузетно добро", нагласио је Србин.

Први рекет света оценио је да му предстоји нимало лак задатак, у последњем колу А групе, против земљака Јанка Типсаревића, кога мора да победи, уколико рачуна на пролаз у полуфинале.

"Ако не будем играо барем 50 одсто боље него вечерас, не мислим да ћу имати шансе против Јанка. Међутим, увек се надам да ће сутра донети нешто боље. То је начин на који сада размишљам", поручио је Ђоковић.

Ферер је био презадовољан после убедљивог тријумфа, оценивши да никако није веровао да ће неочекивано лако изаћи на крај са светским бројем један.

"Мислим да сам вечерас одиграо можда најбољи меч ове сезоне. Заиста је изненађење да сам светског броја један победио у два сета", рекао је Шпанац, који је осигурао пласман међу четворицу најбољих на овогодишњем Мастерс купу.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи