Читај ми!

Надал, опсесија Ђоковић

Надал бодри самог себе, како би избацио из главе шест овогодишњих пораза од нашег аса. Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да не сме да дозволи да буде опседнут првим играчем света Новаком Ђоковићем, уколико жели да се врати на место број један.

Новак је непрокосновен ове године. Сваки дуел са Шпанцем је решио у своју корист, и преузео му је прво место. Доминацију је потрврдио, а у завршни турнир сезоне обојица улазе после неколико недеља паузе, али и као фаворити за титулу. Надал је признао да треба да прође најмање неколико месеци док не буде био у прилици да нападне прво место српског тенисера.

"Одувек сaм радио на томе да будем најбољи на свету. То искуство сам проживео и искрено, није ми тако важно да будем први.", рекао је Надал.

Бивши први тенисер света нагласио је да у фаворите за освајање завршног Мастерса у Лондону убраја поред Ђоковића, и Британца Ендија Мареја и Швајцарца Роџера Фредерера.

"Мареј је у великој форми, Федерер је освојио два последња турнира, а Ђоковић је пун самопоуздања", објаснио је Надал предности својих највећих ривала.

Завршни Мастерс турнир у Лондону игра се од 20. до 27. новембра.

У групи А, коју предводи Ђоковић, играће још Чех Томаш Бердих, Енди Мареј и Шпанац Давид Ферер, а Надал је на челу групе Б, у којој су Роџер Федерер, Американац Марди Фиш и Француз Жо Вилфрид Тсонга.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи