Читај ми!

Победио и Виктор

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у осмину финала Мастерс турнира у Паризу, пошто је у другом колу савладао Украјинца Сергија Стаковског са 6:4, 6.4.

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у треће коло финала Мастерс турнира у Паризу, пошто је данас савладао Украјинца Сергија Стаховског са 6:4, 6.4.

Трећи рекет Србије је доминирао у мечу против Стаховског, а једини проблем имао је у тренуцима када је требало да га матира, за шта му је било потребно шест меч лопти.

Наш тенисер је отворио меч брејком у првом гему, али је Стаховски успео да узврати истом мером и изједначи на 2:2. Троицки је у деветом гему још једном одузео сервис Украјинцу и потом ставио тачку на сет.

Троицки је нападачком тактиком ушао и у наставак меча, да би у трећем гему сломио сервис противника (2:1), и још једном, у седмом гему дошао до брејка (5:2).

Својим сервисом је стигао до прве три везане меч лопте, али је све три пропустио, допустивши Стаховском да дође до првог брејка, а потом и да смањи на 5:4. Троицки је потом други пут сервирао за меч, али је овога пута био успешан, искористивши ефектним волејом шесту меч лопту. 

Трећи рекет Србије ће се за место у четвртфиналу борити са Новаком Ђоковићем. Троицки је са првим тенисером света до сада играо десет пута и само једном био успешнији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи