Одбојкаши криви за повреду

Толико сам скочио код последњег поена да сам сигурно истегао мишић још више. Тражићу зато од одбојкаша да ми надокнаде штету, рекао је Новак Ђоковић коментаришући меч финала Европског првенства у одбојци,у ком је Србија победила Италију.

Сви смо били уплашени када је Ноле у Дејвис купу против Дел Потра због повреде предао меч. Ипак, само дан касније српски тенисер је погоршао своју повреду, а према његовим речима за то су криви српски одбојкаши, који су играли узбудљив финални меч против Италије на Европском првенству.

"Толико сам скочио код последњег поена да сам сигурно истегао мишић још више. Тражићу зато од одбојкаша да ми надокнаде штету", рекао је у шали наш најбољи тенисер.

"Одушевљен сам јер српски спорт доживљава најлепше дане у својој историји", рекао је Ђоковић и додао да је Србија "реално нација тимских спортова".

Повреда коју је Ђоковић задобио пре два дана на сву срећу није озбиљна као што је изгледало у преносу.

"Повреда није тако тешка као што смо мислили. Ради се о делимичном напрснућу мишића које захтева мировање", рекао је Ђоковић.

Први тенисер света и освајач три гренд слем турнира ове сезоне, и четири у каријери, нагласио је да ова повреда доводи у питање његово учешће на турнирима у Пекингу у Шангају.

"Надам се ипак, да ћу се до тада опоравити. У сваком случају , нећу ризиковати даље погоршање повреде и због тога је за сада тешко предвидети колико ћу паузирати", рекао је Ђоковић и додао да се никада до сада "није суочавао са оваквом врстом повреде".

Број коментара 59

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи