Читај ми!

Дао све од себе

Новак Ђоковић тужан и разочаран после меча са Дел Потром. Бол се стално појачавао. Новак повреду вуче још из Њујорка.

"Покушао сам и дао сам све од себе", рекао је Новак Ђоковић новинарима после меча са Дел Потром, који је предао због повреде после три гема у другом сету.

"Знали смо какво је стање и да постоји могућност повреде... Ризиковао сам да буде још горе. Осећао сам бол који се константно појачавао. Почело је после четвртог гема, након неколико брзих, оштрих покрета", рекао је најбољи тенисер света.

"Колико је тешка повреда сазнаћемо после испитивања... То је била моја одлука... Мислили смо да имам више шанси против Дел Потра. Оценили смо да је мојих 60 одсто више од Викторових 100 одсто у овом тренутку. Тужан сам и разочаран", рекао је Ђоковић.

Број коментара 107

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи