Читај ми!

Јелена елиминисана у Њу Хејвену

Српска тенисерка Јелена Јанковић рано је завршила такмичење на ВТА турниру у Њу Хејвену. Јелена је већ на самом старту турнира у првом колу елиминисана од Рускиње Јелене Веснине са 6:4, 2:6, 6:4. Меч је био прекидан због земљотреса који је погодио источну обалу САД.

Јелена је веома лоше отворила меч, омогућивши противници да веома лако освоји први сет. Наша тенисерка је неупоредиво боље одиграла у другом сету, дозволивши противници да освоји само два гема.

У одлучујећем сету опет долази до пада концентрације наше играчице. Уз веома лош проценат убачених првих сервиса обе тенисерке, Јелена некако стиже до вођства од 4:3 што је и био њен максимум у овом мечу. Рускиња знатно поправља свој сервис и лако приводи меч крају.

Меч првог кола турнира тенисерки у Њу Хевну између Српкиње Јелене Јанковић и Рускиње Јелене Веснине прекинут је у првом сету због снажног земљотреса који је погодио источну обалу САД. Меч је прекинут при вођству Веснине са 2:0.

На теренима тениског комплекса Универзитета "Јејл" у Конектикату прекинути су сви мечеви након што је земљотрес унео панику међу посетиоце, који су одмах евакуисани.

Епицентар земљотреса јачине 5,8 степени Рихтерове скале био је северозападно од Ричмонда у Вирџинији, а потресао је Вашингтон, Њујорк и друге градове у САД.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи