Читај ми!

Нађа зауставила Ану

Ана Ивановић није успела да се пласира у треће коло турнира у Синсинатију. Боља од ње била је Рускиња Нађа Петрова са 2:0. Ана није успела борбеношћу да поништи своје многобројне грешке, чак 11 двоструких сервис грешака.

Велика борба, нарочито у другом сету. У првом сету Ана је успела да стигне предност противнице, а потом све прокоцкала. У другом сету наша тенисерка је имала брејк предности,али је Рускиња искористила грешке Ивановићеве и стигла до тај-брејка, у коме је имала више концетррације и заслужено славила.

Обе тенисерке освајају своје уводне сервисе. Петрова је концентрисанија ушла у меч, користи грешке наше тенисерке и у четвртом гему прави брејк, који потом материјализује. Ана успева да се врати, после освојеног сервиса враћа брејк, 4:3. Нађа је неумољива у наредном гему поново долази до брејка, осваја и свој сервис без изгубљеног поена за 6:3 у првом сету.

Ивановићева је сигурна на старту другог сета, осваја свој сервис. Наставља силовито. Напада сервис противнице, осваја три брејк шансе, користи другу, 2:0. Ана успева да материјализује брејк.

Ана је незадржива, поново на сервис противнице осваја две брејк лопте, пропушта их, након гем лопте Петрова везује две двоструке сервис грешке. Наша тенисерка не користи поклон противнице. Нађа потом осваја гем.

Наша тенисерка је под утиском пропуштеног, противница то користи и има 0:40. Наша тенисерка успева да изједначи. Међутим Рускиња ипак успева да врати брејк, 3:2. Ана се не предаје, поново осваја две брејк шансе, овог пута користи прву и поново има брејк предности.

Игра се распламсала, обе тенисерке су све агресивније и све теже задржавају своје сервисе. Сада Рускиња осваја три везане брејк лопте, Ана прави двоструку сервис грешку, нови ри-брејк, 4:3. Обе тенисерке су потом сигурне на свој сервис.

При резултату 5:5, Петрова успева да освоји две брејк лопте, Ана се брани. Противница има нову брејк лопту. Снажан сервис наше Ане и ново изједначење. Одличним сервисима Ана осваја гем. Петрова успева да освоји гем и уведе сет у тај-брејк.

Ана је сигурнија на старту, прва стиже до мини брејка, поново напада, али не успева да увећа предност, 2:1. Петрова враћа брејк, а потом везује још два поена, 4:2. Наша тенисерка успева да врати брејк, али не успева да овоји своје сервисе. Рускиња стиже до три меч лопте. Користи другу, 7:4 у тај-брејку.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи