Читај ми!

Ноћ српског тениса

Наше најбоље тенисерке, мечевима Ивановић-Петрова и Јанковић Ђие Женг од 18.30, почињу друго коло Синсинати Мастерс турнира. Српски тенисери играће своје мечеве другог кола од 1.00 после поноћи по централноевропском времену: Ђоковић - Харисон, Типсаревић – Симон.

Први рекет света и освајач девет од десет турнира на којима је наступио ове године, Новак Ђоковић око 1 час иза поноћи почеће наступ на Мастерсу у Синсинатију.

Жреб му је за првог противника доделио младог Американца Рајана Харисона (78. на АТП листи), са којим се до сада није састајао.

Харисон је стартовао победом над Аргентинцем Хуаном Игнасиом Челом - 6:3, 6:3.

Ђоковић је у недељу освојио турнир Мастерс серије у Монтреалу. До овогодишњег турнира, најбоље пласмане у Синсинатију Новак је остварио 2008. и 2009. године, када је у финалним мечевима губио од Ендија Мареја, односно Роџера Федерера.

У исто време када и Ђоковић, на терену број 3 играће Јанко Типсаревић (20. на свету) против Француза Жила Симона (12). Симон има предност од 2:0 у међусобним сусретима, мада су оба била веома неизвесна.

Јанко је у уторак савладао Роже Васлена (6:0, 3:6, 7:6), уз доста проблема које су му задавали жуљеви на левом стопалу.

У поподневим часовима, око 18.30, наступиће најбоље српске тенисерке. Ана Ивановић (17. на WТА листи) састаће се у другом колу са Рускињом Нађом Петровом (27), а Јелена Јанковић (14) са Кинескињом Ђие Женг (65).

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи