Читај ми!

Распоред за турнир у Синсинатију

Према распореду Мастерс турнира у Синсинатију, који почиње у понедељак, наши тенисери имаће, чини се, нешто лакше противнике од тенисерки које ишчекују јаче противнице.

Најбоље српске тенисерке Ана Ивановић и Јелена Јанковић на старту турнира у Синсинатију играће против квалификанткиња, али их већ у другом колу очекује веома тежак задатак.

Ивановићеву у другом колу чека Италијанка Роберта Винчи, од које је изгубила пре два дана у Торонту, а уколико успе да јој се реваншира следећа препрека највероватније је најбоља тенисерка света Каролина Вознијацки.

Јанковићева би у другом колу требало да се састане са победницом меча између Рускиње Јелене Веснине и квалификанткиње, а ривалка у трећем колу могла би да јој буде још једна Рускиња Вера Звонарева.

Баш као и у Торонту трећа наша најбоља тенисерка Бојана Јовановски пут до главног жреба тражиће кроз квалификације. Прва препрека на том путу биће јој Ана Татишвили из Грузије.

Виктор Троицки на старту турнира у Синсинатију играће са незгодним Италијаном Фабиом Фоњинијем, 34. играчем са АТП листе.

Уколико успешно прескочи прву препреку, а свакако је фаворит пошто у међусобним дуелима води са 2:0, следи дуел са победником меча између Американца Џејмса Блејка и Кипранина Маркоса Багдатиса.

Ђоковић, као први носилац биће слободан у првом колу, а у другом га чека победник меча између Аргентинца Хуана Игнасија Челе и Американца Рајана Херисона.

 

Са друге стране Типсаревић ће у првом колу играти против квалификанта, а затим ће се састати са победником дуела Жил Симон (Француска) - Јирген Мелцер (Аустрија).

Мастерс у Синсинатију игра се за наградни фонд од 2,43 милиона долара, а титулу брани Швајцарац Роџер Федерер.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи