Читај ми!

Велика победа Јанка

Јанко Типсаревић пласирао се у полуфинале мастерс турнира у Монтреалу, савладавши Томаша Бердиха са 2:0 (6:4, 6:4). Противник српског репрезентативца у полуфиналу Монтреала биће Марди Фиш.

Српски тенисер Јанко Типсаревић пласирао се у полуфинале тениског турнира мастерс серије у Монтреалу. После велике борбе и сигурне игре нашег тенисера, Јанко је славио против Томаша Бериха са 2:0 (6:4, 6:4).

У првом сету виђена је равноправна игра два одлична тенисера. Иако је било брејк лопти на обе стране, српски тенисер успева једну да искористи и да дође до првог сета (6:4).

На крилима одличне игре из завршнице првог сета, Јанко већ на почетку другог одузима сервис противнику и тај брејк предности успео је да сачува до самог краја. Последњи гем, у којем је сервирао, Типсаревић је освојио без изгубљеног поена.

Јанко се тако пласирао у своје прво мастерс полуфинале у каријери, а наредни ривал биће Американца Марди Фиш.

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи