Читај ми!

Новак разочаран поразом

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је пошто су он и Ненад Зимоњић у дублу изгубили од Шведске у четвртфиналу Дејвис купа, да је очекивао да ће играти боље.

Ђоковић и Зимоњић изгубили су од сведског пара Симон Аспелин - Роберт Линштед са 6:4, 7:6 (7:5), 7:5, па ће одлука о полуфиналисти Дејвис купа бити донета сутра после сингл мечева.

"Нисам успео да ритернирам на прави начин током већег дела меча, а они су феноменално одиграли. Шта да се ради, покушао сам да већ данас донесем одлучујући поен нашој земљи, али нисам успео", рекао је Ђоковић после меча.

Искусни Ненада Зимоњић изразио је жаљење због пораза у дублу и додао да је наша репрезентација фаворит пред сутрашње мечева .

"Жао ми је што нисмо победили, али милсим да смо фаворити да освојимо оба поена у предстојећим мечевима. У предности смо и мислим да било ко да изађе на терен, Троицки, Типсаревић или Ђоковић, неће имати проблема да донесе одлучујући поен за Србију", рекао је Зимоњић.

Селектор Дејвис куп селекције Србије Богдна Обрадовић није био забринут због пораза.

"Дух и позитивна атмосфера у наше тиму није пала. Знали смо да побеђујемо и када смо у другом дану губили са 2:1 и да се зивлачимо из много горих ситуацијиа. Мислим да нам је будућност светла", рекао је Обрадовић.

Сутра би према распореду требало прво да се састану Новак Ђоковић и Михаел Ридерштед, а није познато ко ће бити ривал Виктор Троицком пошто повређени Елесковић сигурно неће играти.

Победник овог дуела играће у полуфиналу Дејвис купа против Аргентине.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи