Читај ми!

Јанко за миран сан

Дејвис куп изазов, одбрана круне. Јанко Типсаревић је стигао до другог поена за Србију. При вођству нашег тенисера од 1:0 у сетовима и 1:0 у другом сету његов противник Ервин Елесковић се повредио и био је принуђен да преда меч. У суботу је на програму дубл и прилика да наши тенисери обезбеде победу. Меч почиње у 15.00 часова, директан пренос је на нашем Другом програму. Интернет портал уживо ће пратити кретање резултат.

Поновно освајање "салатаре" и падобрански курс нови су мотиви наших репрезентативаца. У одличној атмосфери дочекан је почетак дуела са Швеђанима. Прослављена је Новакова титула на Вимблдону и број 1 на АТП листи. Противник неби требао да буде већа препрека за наше тенисере. Виктор и Јанко су освојили бодове и Србија после првог дана води са 2:0.

Типсаревић је одлично ушао у меч. Од старта је кренуо силовито, са жељом да што пре победи. После почетног одмеравања снага Јанко је напао сервис противника. У првом покушају није успео да искористи прилику. При резултату 2:2, наш тенисер стиже до брејка. На тај начин Јанко је сломио отпор противника у првом сету, који до краја овог дела игре није успео да се врати у меч. Први сет Јанко је добио са 6:2.

На старту другог сета наш тенисер стиже до брејка предности. Уследио је сервис нашег тенисера, дошло је до тешке повреде Елесковић и он је морао да преда меч. Ервин је однешен ван терена јер није могао да се ослони на леву ногу.

"Драго ми је што сам Србији донео други бод, али нисам могао да замислим да ће се данашњи дан овако завршити. Желим Ервину да се брзо опорави", рекао је Типсаревић после меча.

Он је додао да за дубл има више опција. "Добро је што сам одморан, јер сам данас играо само 45 минута. Међутим и Новак се тотално опоравио", рекао је Типсаревић.

Сутра је на програму дубл, Ненад Зимоњић и Јанко Типсаревић играће против Симона Аспелина и Роберта Линдестада. Тренери могу да промене састав екиме до сат времена пред почетак меча.

Дублу меч меч између Шведске и Србије игра се у суботу са почетком у 15.00 часова.. Пренос је на нашем првом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи