Читај ми!

Новак међу друговима

Дејвис куп репрезентација Србије је комплетна. Први рекет света и Србије Новак Ђоковић допутовао је у Халмштад, где се придружио нашој селекцији за меч четвртфинала Дејвис купа против Шведске, који се игра од 8. до 10. јула.

Другови из репрезентације су му приредили дочек честитајући му на историјском подвигу који је у понедељак на величанствен начин прослављен у Београду. Предстоји припреме за мечеве против Швеђања и наставак одбране "салатаре". Селектор Богдан Обрадовић истакао је да би "радо поштедео Новака тренинга", али да он то не жели.  

Другови из репрезентације честитали су му уз шампањац победу у Вимблдону, а он је одговарао на њихова питања о детаљима мечева са Жо Вилфредом Цонгом и Рафаелом Надалом у полуфиналлу и финалу најстаријег и најпрестижнијег тениског турнира у свету.

"Видите с каквом озбиљношћу тренирају, како се друже. Они су једна породица која мисли, осећа и живи као једно биће. Новака бих радо поштедео, одморио, али он то не жели. Сада нас чека онај прави рад. Комплетни смо и, наравно, јаки", рекао је Обрадовић и додао да је сан сваког селектора да ради са момцима као што су Новак, Виктор, Јанко, Ненад и Илија", истакао је Обрадовић.

Према његовим речима, он би радо би поштедео Ђоковића, али најбољи тенисер света то не жели.

Селектор Обрадовић се још није изјаснио о саставу еклипе, а искористиће право да пријави тим два часа пред жреб, који ће бити обављен у четвртак у 12 сати.

Долазак Новака на тренинг изазвао је велико интересовање наших људи који живе у Халмштаду и околини.

Свако је желео да се слика с најбољим на свету, а Ноле је стрпљиво позирао, делио аутограме и стоички подносио терет мега звезде.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи