Читај ми!

Троицки заустављен

Виктор Троицки није успео да се пласира у друго коло АТП турнира у Мадриду, пошто је изгубио од Немца Флоријана Мајера са 4:6, 7:5, 6:4.

Троицки је повео са 1:0 у сетовима, али није издржао притисак немачког тенисера који се захваљујући упорности пласирао у даље такмичење.

Наш тенисер је од почетка меча препустио иницијативу Мајеру који је рано дошао до брејка и повео са 4:2. Троицки је тада кренуо у контранапад и везао четири гема за вођство од 1:0 у сетовима.

То није поколебало Мајера који је у другом сету повео са 3:0, а онда и са 5:2. Троицки је поново кренуо на "све или ништа" и успео да дође до изједначења (5:5), спасивши две брејк лопте.

Мајер је тада искористио своју шансу, добио још два гема и изједначио у сетовима.

Српски тенисер је у трећем сету успевао да држи корак са Мајером, али му је у завршним гемовима попустила концентрација, што је намачки тениосер искористио и завршио меч у своју корист.

Мајер ће у наставку турнира играти са победником меча између Бразилца Томаза Белучија и Шпанца Пабла Андухара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи