Читај ми!

"Србија опен"

Јанко предао меч Новаку

Други тенисер света и први носилац "Србија опена" Новак Ђоковић први је финалиста београдског АТП турнира. До српског полуфиналног дуела између Новака и седмог носиоца Јанка Типсаревића нажалост неће доћи с обзиром на то да се трећи рекет Србије повукао са турнира због повреде бутног мишића, због које је морао да откаже и учешће на Мастерс турниру у Мадриду следеће недеље.

Овај меч био је заказан за 20 часова вечерас, али уместо њега одиграће се друго полуфинале дубла измеу других и трећих носилаца, Џонатана Ерлиха и Ендија Рама против Франтишека Чермака и Филипа Полашека.

Очигледно да је повреда била проблем Јанку Типсаревићу од почетак "Србија опена". Видело се у првом и другом колу, да је у пар наврата био притиснут боловима. Ђоковић ће тако имати прилику да поново српски тенис врати на трон турнира на Дорћолу и да освоји другу титулу.

Шпанац Фелисијано Лопес биће противник Новака Ђоковића у финалу трећег "Србија опена". Он је у полуфиналу победио Италијана Филипа Воландрија 2:0 (7:6, 6:2).

Лопес и Ђоковић до сада су одиграли три меча и сва три је добио српски тенисер. Пре четири године на "Аустралијан опену" у Мелбурну било је 6:2, 7:5, 6:1, такође 2007. године у Мајамију било је 6:0, 6:3, а ове године у Дубаију Новак је славио 6:3, 2:6, 6:4. Сва три меча одиграли су на тврдој подлози, а сутрашњи финални дуел биће њихов први на шљаци.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи