Новак и Јанко за финале

Новак Ђоковић у два сета савладао Блажа Кавчића и у полуфиналу "Србија Опена" играће против Типсаревића. После велике борбе у три сета, Јанко Типсаревић савладао Сомдева Девармана.

Дуел Ђоковића и Типсаревића у полуфиналу Србија опена донеће праву тенсику битку. Новак је у фантастичној серији, али Типсаревић је после повреде и опоравка, показао да се брзо враћа у форму. Ђоковић је без много зноја надиграо Словенца Блажа Кавчича у два сета у четвртфиналу. Ђоковић је тако наставио низ победа, пошто му је то била 26. узастопна победа у сезони. 

Типсаревић је самопоуздање оснажио тријумфом на Индијцем Деварманом и покушаће вечерас да надигра другог играча света. "Најважнији фактор је здравље, а од финала Дејвис купа прошле године играм у континуитету. Ако се тако настави, стижем у Топ 20", додао је Јанко Типсаревић.

У другом полуфиналу, играју Шпанац Фелисијано Лопез и Италијан Филипо Воландри. 

Турнир у Београду игра се за укупан наградни фонд од 417.000 евра.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи