Кобна повреда чланка

На повратку у сам врх светског тениса Јелену је омела повреда чланка задобијена у Порторожу. Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић рекла је да узрок њених лошијих резултата у последње време повреда чланка. Био је потребан и физичку и психичку опоравак. Јелена се нада да је све то иза ње, напорно се спремала за Ју-Ес опен и обећава да ће дати свој максимум.

"Дуго ми је требало да се опоравим физички и психички. Дуго сам имала страх да се повреда не обнови и самим тим резултати су изостали", казала је Јанковићева у данас објављеном блогу на свом сајту.

"Имала сам велику жељу да играм на турнирима у САД и Канади, одиграм што више мечева и припремим се за Отворено првенство САД. Нажалост, играла сам неспремна јер нисам тренирала како треба и колико треба. У сваком случају, све је то сад прошлост и идем напред", додала је од данас пета тенисерка света.

Јанковићева је на последња четири турнира остварила само две победе. После прошлонедељног испадања у другом колу турнира у Монтралу отпутовала је на Флориду где је тренирала са тимом стручњака са познате Болитијеријеве академије како би се што боље спремила за последњи гренд слем сезоне - Отворено првенство САД у Њујорку, који почиње 30. августа.

"Тренирала сам веома напорно са жељом да подигнем своју игру на виши ниво и кренем у нове победе... Одлазим у Њујорк, за који ме вежу лепе успомене. То је град који никад не спава, град пун енергије", истакла је.

"Ју-Ес опен је последњи гренд слем сезоне и желела бих да дам свој максимум и одиграм најбоље што могу. Осећам се одлично и спремна сам за предстојеће изазове", нагласила је Јелена Јанковић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи