Не вувузелама на Вимблдону

Симбол навијача Мундијала у Јужној Африци вувузеле, дуге трубе које емитују заглушујуће звуке, неће моћи да користе поклоници тениса током трећег годишњег гренд слем турнира, који у понедељак почиње у Вимблдону.

"Звук вувузела може иритирати играче и посматраче са трибина и верујемо да ће наша одлука наићи на разумевање", прецизирали су организатори Отвореног првенства Енглеске.

Престижни турнир ће, такође, бити зона ослобођена збивања на фудбалским теренима у Јужној Африци услед одлуке да посетиоци у Вимблдону утакмице неће моћи да прате на великим екранима.

"Свесни смо да је Мундијал тренутно у центру пажње светске спортске јавности, али сви које занимају дешавања на планетарној смотри могу до сазнања доћи и без великих екрана на Вимблдону", навели су челници најпознатијег турнира на трави који очекују да ове године угосте око 450.000 љубитеља тениса.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи