Типсаревић у четвртфиналу против Лучака

Српски тенисер Јанко Типсаревић играће у четвртфиналу турнира у Ден Бошу против Аустралијанца Питера Лучака, који је савладао другог носиоца, Кипранина Маркоса Багдатиса са 2:0 у сетовима - 7:5, 6:1.

Раније данас Типсаревић се међу осам најбољих пробио победивши француског ветерана Арноа Клемона са 3:6, 6:1, 6:3, док је Виктор Троицки елиминисан у дуелу против Колумбијца Сантјага Гиралда (6:4, 6:4).

Велико изненађење приредио је Немац Симон Гројл савладавши трећег носиоца, Шпанца Томија Робреда са 6:1, 6:4.

У преосталим мечевима осмине финала постигнути су ови резултати:

Сергеј Стаковски (Украјина) - Игор Сијслинг (Холандија) 6:2, 7:6 (7:4).

(8) Бењамин Бекер (Немачка) - Хенри Континен (Финска) 6:2, 6:1.

Четвртфинални парови на турниру који се игра за наградни фонд од 450.000 евра су Бекер - Гројл, Типсаревић - Лучак, Алехандро Фаља (Колумбија) - Ксавијер Малис (Белгија) и Гиралдо - Стаковски.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи