Вознијацки у финалу завршног турнира у Сингапуру

Данска тенисерка КАролина Возњацки пласирала у финале завршног турнира у Сингапуру, пошто је у полуфиналу победила Чехињу Каролину Плишкову у два сета, 7:6 (9) и 6:3.

Возњацки је у њиховом деветом дуелу до шесте победе дошла после сат и 59 минута игре.

Данкиња ће у финалу играти против боље из дуела између Американке Венус Вилијамс и Францускиње Каролине Гарсије.

Први сет донео је по два брејка са обе стране, да би Плишкова у 10. гему имала три сет лопте да поведе са 1:0, али је Возњацки успелада се извуче и дође до 5:5.

Сет је потом окончан у тај-брејку у ком је Плишкова губила са 6:1, али је успела да преокрене и поново дође до три сет лопте. Возњацки је још једном успела да се извуче и на крају искористи шесту сет лопту и добије одлучујући гем са 11:9.

Други сет почео је брејком Плишкове, али је Возњацки, осми носилац на турниру у Сингапуру, одмах успела да узврати истом мером, те и да поведе са 3:1.

Чехиња се врло брзо вратила, изједначила на 3:3, али је било све што је успела да уради, пошто је Возњацки у осмом гему још једном направила брејк, те на свој сервис изборила пласман у финале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи