Ђоковић на Вимблдону, први противник Клижан

Новак Ђоковић у уторак против Словака Мартина Клижана игра први меч на овогодишњем Вимблдону. Дуел је заказан као други на Централном терену, па не би требало да почне пре 16 часова. Директан пренос је на Другом програму РТС-а, лајв стриминг је на нашем порталу. Другог дана Вимблдона на терене излазе и Јанковићева, Лајовић и Типсаревић.

Ђоковић је освојио турнир у Истборну, па у добром расположењу очекује свој први меч на вимблдонској трави. Осим тога, Новак је против Клижана играо три меча у каријери, сва три је решио у своју корист, уз један изгубљени сет.

Клижан је 43. играч на АТП листи, у каријери је освојио пет турнира, а најбољи пласман имао је 2015. године, када је био 24. на листи најбољих светских тенисера.

Ђоковић је три пута у каријери освајао турнир у Вимблдону (2011, 2014. и 2015. године), а укупно има освојених 12 гренд слем титула.

Новаку ће у Лондону помагати Андре Агаси и Марио Анчић, који ће на трећем гренд слему у сезони чинити његов стручни штаб. 

Дуел између Ђоковића и Клижана планиран је као други на Централном терену у уторак, па не би требало да почне пре 16 часова. Директан пренос је на Другом програму РТС-а, лајв стриминг је на нашем порталу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи