Мари рутински до другог кола

Британац Енди Мари лако се пласирао у друго коло Вимблдона, пошто је у три сета савладао Казахстанца Бублика (6:1, 6:4, 6:2).

Меч између првог тенисера света и срећног губитника из квалификација Александера Бублика трајао је мање од два сата, а и поред добре игре Казахстанца, Мари није дозволио ни наговештај изненађења.

Противник Марију у другом колу биће Немац Дастин Браун, који је у првом колу био бољи од Португалца Жоаа Соузе са 3:1 у сетовима.

Сем Квери је са 3:0 у сетовима победио Томаса Фабијана, док је Јиржи Јанович са 3:1 био бољи од Дениса Шаповалова.

Николос Басилашвили је у три сета победио Карлоса Берлока, Симоне Болели, који је као квалификант дошао до главног жреба, са 3:1 савладао Јен-Хсун Луа.

Жо-Вилфред Цонга је без проблема победио Камерона Норија у три сета, док је Кеи Нишикори истим резултатом био бољји од Марка Чекината.

Беноа Пер је са 3:1 победио Рожерија Силву, а Карен Хачанов је са 3:2 елиминисао Андреја Кузњецова.

Ванг Кјанг је у женском синглу била боља од Каи Чанг у два сета, док је Маја Хадад истим резултатом победила Лауру Робсон, а Медисон Киз Нао Хибино.

Арина Сабаленка је са 2:0 победила Ирину Хроманчеву, а друга тенисерка света Симона Халеп истим резултатом Марину Ераковић.

Ализ Корне је испала у првом колу Вимблдона, пошто је изгубила од Камиле Ђорђи са 2:1 у сетовима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи