Читај ми!

Цибулкова освојила титулу у Сингапуру

Словачка тенисерка Доминика Цибулкова први пут у каријери тријумфовала је на завршном турниру у Сингапуру, пошто је у финалу савладала светску број 1 Немицу Ангелику Кербер 6:3, 6:4.

Цибулкова је други пут славила против Кербер, у петом мечу, а уједно јој се и реванширала за пораз од пре седам дана на старту турнира у Сингапуру.

Седми носилац на завршном турниру у Сингапуру од почетка финалног меча диктирала је темпо, у првом сету направила је два брејка, док је Керберовој то само једном пошло за руком.

У другом сету, Цибулкова је до брејка стигла у седмом гему, а једину несигурност и нервозу показала је при вођству од 5:4 када је сервирала за тријумф. Словакиња је тада спасла две брејк лопте, те на крају искористила четврту меч лопту и дошла до тријумфа.

Цибулкова је меч завршила са 28 директно освојених поена, дупло више од своје ривалке. Словакиња је имала и 14 неиздњуђених грешака, девет мање од Кербер.

Словачка тенисерка ће после овог тријумфа сезону завршити на шестом месту.

"Доћи овде по први пут у каријери и освојити најзначајнији трофеј... Заиста немам речи. Пресрећна сам на крају", рекла је Цибулкова.

Турнир у Сингапуру играо се за наградни фонд од седам милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи