Читај ми!

Ана задовољна игром, без коментара на питања о свадби

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић рекла је да је цео меч против Јапанке Куруму Наре у другом колу Ролан Гароса био тежак, упркос резултату. Aна одговорила на питања о Евровизији, али без коментара на опаске новинара о приватном животу.

"Цео меч је био врло тежак и физички напоран. Осећала сам да сам морала да се помучим да освајам гемове. Играла је заиста добро. Пробала сам да будем агресивнија, а то што сам освојила први сет ми је некако дало самопоуздање и реда у другом сету. Али, било је тешко до последњег поена", рекла је Ивановићева новинарима у Паризу.

Српска репрезентативка се после новинарске констатације да се кретала добро признала новинарима да јој је шљака омиљена подлога.

"Шљака је дефинитивно моја омиљена подлога. Вежбала сам много у теретани и на терену последњих месец. Помало мислим да ме је тензија коју сам осећала током мојих мечева спречавала да се крећем слободно као што сам хтела. Пробала сам данас да пригрлим све то и само се крећем како могу, као што радим на тренинзима. То помаже, нарочито у физички напорним мечевима као што је овај. Врло сам задовољна оним што сам приказала на терену", рекла је Ана Ивановић.

Новинаре у Паризу није занимао само тенис, већ су рођену Београђанку питали и о другим стварима. Један извештач је питао да ли мисли да је Србија могла боље од 18. места на Евровизији.

"Гледала сам Евровизију и мислим да је песма била сјајна. Свидела ми се и руска, али мислим да је Србија требало да буде много, много више. Баш ми се свиђа та песма", одговорила је она.

Новинари су пробали да је питају и приватном животу, али она није желела да говори о томе. Новинарско питање је било: "Мислим да је ово ваш последњи турнир као госпођице. Можете ли да нам кажете нешто о томе?". После допуне "о венчању",

Ивановићева је само рекла "шта?", али је модератор тада прекинуо питање и позвао на следеће.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару