Читај ми!

Мелбурн: Српска четворка излази на терен

Другог дана Аустралијен опена на терен ће четворо српских представника - Новак Ђоковић, Душан Лајовић, Јелена Јанковић и Александра Крунић. Сви мечеви почињу у раним јутарњим часовима.

Ђоковић поход на пету титулу у Мелбурну почиње рано ујутро, његов меч првог кола против Словенца Аљаза Беденеа постављен је као трећи на Род Лејвер арени, где програм почиње у један сат, а отварају га домаћа тенисерка Саманта Стосур и Румунка Моника Никулеску. Пре Ђоковића и Беденеа на терен ће и актуелни шампион Швајцарац Стен Вавринка против Турчина Марсела Илхана.

Новак и Бедене до сада се нису састајали, птотивник је тренутно 116 на АТП листи. Наш тенисер је свакако апсолутни фаворит и овај меч би требало да му послужи за привикавање на подлогу и загревање за искушења која предстоје у наставку такмичења. Почетак меча нашег тенисера очекује се око 4.30.

Отприлике у исто време кад и Ђоковић, Душан Лајовић играће меч првог кола против Украјинца Сергеја Стаховског. Тај дуел постављен је као трећи на терену број 11.

Душан је тренутно на 68 месту, док је његов противник 71 на АТП листи. До сада нису играли званичан меч. Лајовић је пет година млађи од свог противника и пред њим је да тек докаже своју вредност на АТП туру. Почетак меча је око 4.30 часова.

Јелена Јанковић игра трећи меч на терену број 13 против Тимее Башчински из Швајцарске. Јелена је постављена за 15 носиоца на турниру, док њена противница заузима 41. место на ВТА листи. До сада се нису састајале. Сусрет почиње око 4.30.

Последња на терен излази Александра Крунић. Она се састаје са Американком Лорен Дејвис. Меч је постављен као четврти, односно затвара програм на терену број 10 и почиње око 6.30.

Њих две до сада се нису састајале. Обе представљају младе наде тениса, имају по 21 годину. Александра је тренутно77 на ВТА листи, а њена противница је на 53 позицији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. јул 2024.
24° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару