Читај ми!

Ана пробија лед

Тенисерка Србије Ана Ивановић састаће се са Моном Бартел у првом мечу дуела са Немачком за опстанак у Светској групи Фед купа, одлучено је жребом у Штутгарту. После овог дуела састају се Бојана Јовановски и Ангелика Кербер. Мечеви се играју у суботу од 14.00 часова. Директан пренос је на нашем Првом програму. Специјална емисија почиње у 13.45.

Првог да на Ана ће укрстити рекет са Бартелoвом. После њих на терен излазе Бојана и Керберова. У недељу ће Ивановићева поново прва на терен против Керберовом, затим ће Бојана играти са Моном Бартел. Ако буде било потребно, уследиће дубл меч.

 

Бартелова је тренутно 28. на ВТА листи, док је Ивановићева 17. тенисерка света. Тај меч почеће у суботу у 14 сати. После њих на терен излазе Бојана Јовановски, 44. тенисерка на светској листи и Ангелика Кербер, која је тренутно на шестој позицији.

У недељу ће прво на терен Ивановићева и Керберова, док ће други меч одиграти Јовановска и Бартелова. Након та два меча, у дублу играју Весна Долонц и Александра Крунић са Аном Леном Френефелд и Сабине Лисицки.

Директан пренос свих мечева је на нашем Првом програму.

 

Ивановићева: Задовољни смо жребом, идемо на победу

Српска тенисерка Ана Ивановић рекла је да је задовољна жребом за мечеве плеј-офа против Немачке, као и да верује у победу.

"Жреб је очекиван и знала сам да ће таква бити поставка Немица. Није толико битно да ли играм први или други меч, битно је да се победи. Вредно смо тренирале верујем да можемо да тријумфујемо у Штутгарту", рекла је Ивановићева.

Селектор ФЕД куп репрезентације Србије Дејан Вранеш рекао је да није изненађен одлуком селекторке Немачке са којим ће играчицама наступати против Србије.

"Мислим да су Немице поставиле поставиле ону комбинацију коју смо ми очекивали, а уједно мислим да је то њихова најбоља и нисмо изненађени тиме" рекао је Вранеш.
"Искористили смо ових пет-шест дана да се припремимо добро, атмосфера је одлична и потрудићемо се да прођемо и останемо у Светског групи", додао је он.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару