Читај ми!

Пораз нашег дубла

Троицки и Зимоњић поражени су у дублу од Додига и Зовка са 7:6, 7:6, па је Србије савладала селекцију Хрватске укупним резултатом 2:1. Сутра је на реду дуел са Русијом.

Виктор Троицки и Ненад Зимоњић изгубили су вечерас у дублу од Ивана Додига и Ловра Зовка са 7:6 (7:5), 7:6 (7:4), па је тениска репрезентација Србије савладала селекцију Хрватске укупним резултатом 2:1, у првом колу плаве групе Светског купа у Диселдорфу.

Водећи поен Србији донео је у недељу Троицки победом против Додига (6:3, 7:6), да би раније данас коначан успех обезбедио Јанко Типсаревић убедљиво савладавши Зовка (6:0, 6:0).

Премда је победник одлучен пре меча дублова, пораз Троицког и Зимоњића могао би да одмогне српском тиму у случају да финалисту Светског купа евентуално одређује сет количник.

У другом колу плаве групе Србија игра против Русије, која је на старту поражена од Немачке резултатом 3:0.

Познати су и парови сусрета између Србије и Русије. Сутра од 13 сати састају се Троицки и Дмитриј Турсонов, а после 16 сати играју Типсаревић и Алекс Богомолов. Меч дублова на програму је у среду.

У другом мечу другог кола плаве групе играју Немачка и Хрватска.

Учесници црвене групе су репрезентације САД, Јапана, Чешке и Аргентине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи