Читај ми!

Јелена “пала” на старту

Наша тенисерка завршила такмичење у Индијен Велсу. Након испадања у дублу, завршила је такмичење и у синглу. Она је у другом колу поражена од Американке Џејми Хемтон са 2:0 (6:4, 6:3). Јелена је била слободна у првом колу.

Јелена није успела да се пласира у треће коло. Непремостива препрека била је мало позната Американа Хемптонова, која заузима 99. место на ВТА листи. Јелена није добро ушла у меч, играла је са пуно осцилација, много грешила. На тренутке је успевала да повеже игру, али то није било довољно за тријумф против изузетно расположене Американке.

Јеленин лош почетак. Противница корисити деконцентрисаност у игри наше тенисерке и након освојеног сервиса долази до брејка и предности од 2:0. Јелена је у овом гему успела да спаси три везане брејк лопте, потом још две, али је противница била неумољива и стигла до брејка. Јанковићева успева да освоји свој сервис у другом покушају и прекине противницину серију  од три везана гема.

Хемптонова наставља да користи Јеленине грешке и поново јој одузима сервис. Наша тенисерка, ипак, успева да врати и овај брејк. Међутим, при резултату 5:4 за Американку Јелена поново губи сервис. Овог пута није било прилике за поправни, 6:4 у првом сету.

Са великим осцилацијама у игри Јелена је наставила и у другом сету. Поново губи сервис и противница води са 3:1, Хемптонова потом успева да материјализује брек. Јанковићева нема решења за противницину игру , не успева да се врати у меч, поново губи сервис и Американка долази до вођства од 5:1.

Јелена успева да продужи меч, враћа један брејк. Потом наша тенисерка лако осваја и свој сервис и смањује на 5:3. У наредном гему Американка осваја три меч лопте. Јелена спасава две, трећу не успева. Хемптонова  добија други сет са 6:3.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи