Читај ми!

Барбоса: Биће тешко против Србије

Бразилски кошаркашки репрезентативац Леандро Барбоса рекао је да је Србија одлична екипа и да очекује веома тежак меч у четвртфиналу Светског првенства. Кошаркаши Србије победили су Грчку са 90:72, а Бразилци су савладали Аргентину са 85:65, па ће се у новом дуелу састати у среду од 18 сати у Мадриду.

Селекција Бразила синоћ је у осмини финала СП савладала Аргентину са 85:65, а Леандро Барбоса је већ размишљао о наредном мечу против наше селекције.

"Србија има веома јак тим, играју чврсто. Мораћемо да одиграмо на највишем нивоу ако желимо да победимо у четвртфиналу и пласирамо се у саму завршницу", рекао је Барбоса новинарима у Мадриду.

Дуел четвртфинала између Србије и Бразила игра се у среду од 18 сати у Мадриду. То ће бити други меч две селекције на овом турниру, пошто је у групној фази такмичења Бразил славио са 81:73.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи