Дан 11, борбе у групама Г и Х

Једанаестог дана Светског првенства у Русији играју се три утакмице, у групама Г и Х. Дан отварају у 14.00 часова Енглеска и Панама, од 17.00 на програму је меч између Јапанаца и Сенегалаца, док од 20.00 часова снагу одмеравају Пољска и Колумбија. Све утакмице можете пратити на програмима РТС-а, стрим је на РТС Планети, а све вести и детаље везане за Мундијал погледајте на нашем порталу.

Енглеска игра меч са селекцијом Панаме од 14.00 (РТС1, РТС Планета) на стадиону "Нижњи Новгород".

"Горди албион" је уписао неубедљиву, али јако битну победу против Туниса у првом мечу, па ће у меч са Панамом ући са много мање притиска.

Дебитант Панама одиграла је егал прво полувреме са Белгијом, али није могла свих 90. минута да одбије налете "црвених ђавола". Против Енглеске траже изненађење и прве бодове на Мундијалу у историји земље.

Други меч на програму је од 17.00 (РТС1, РТС Планета) када снаге одмеравају Јапан и Сенегал на "Јекатеринбург арени". 

Јапан је направио изненађење у првом колу савладавши Колумбију, па ће у мечу против Сенегала тражити шансу за пролаз у наредну фазу већ након другог кола.

Сенегал је у првом мечу савладао Пољску и такође има исте амбиције да евентуалном другом победом умногоме олакша посао у групној фази.

Последњи меч 11. дана у Русији од 20.00 часова (РТС1, РТС Планета) на "Казањ арени" играју Пољска и Колумбија.

Обе селекиције доживеле су непријатност пораза у првом колу, поготово Колумбија, од које су бољи били Јапанци, па ће јужноамеричка селекција покушати да упише прве бодове против Пољске, која жели да поправи утисак након бледог издања против Сенегала у првом мечу.

Све утакмице можете пратити на програмима РТС-а, стрим је на РТС Планети, а све вести и детаље везане за Мундијал погледајте на нашем порталу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару