Азар и Лукаку сломили Тунишане за пласман у осмину финала

Белгија – Тунис 5:2 (3:1). Фудбалска репрезентација Белгије убедљиво је савлада Тунис у првом данашњем мечу другог кола Групе Г на Светском првенству у Русији. Белгијаци су овом победом обезбедили пласман у наредну рунду такмичења.

Белгијанци су на стадиону Спартака у Москви одиграли сјајан меч и још једном потврдили да су један од фаворита за освајање Мундијала.

Азар и Лукакау су головима на почетку меча „начели" Тунишане који су ипак голом Брона у 18. минуту меча покушали да унесу какву-такву неизвесност у наставку дуела.

Новим голом Лукакуа у финишу полувремена, и Азара у 51. минуту, Белгија је потврдила статус фаворита и ставила тачку на питање победника овог дуела.

У самом финишу овог веома ефикасног меча виђена су још два гола. Прво је Бачуаи постигао нови погодак за Белгију, док је коначан резултат поставио играч Туниса Казри.

Наредни меч селеција Белгије игра 28. јуна у Калињинграду против Енглеске.

Белгијанци предводе Групу Г са шест освојених бодова, Енглеска има три, док су селекције Туниса и Панаме без бодова. Наредни меч ове групе на програму је у недељу када се састају Енглеска и Панама.

Ток меча:

15.54 - Крај меча, Бегија - Тунис 5:2.

15.53 - ГОООООЛ! Казри постиже погодак за Тунис у самом финишу меча, 5:2.

15.52 - ГООООЛ! Нови гол за Белгијанце који воде са 5:1! Мики Бачуаи ставља течку на овај дуел...

15.13 - ГООООЛ! Убедљиво вођство Белгије над Тунисом од 4:1. Други погодак на мечу и за Едена Азара у 51. минуту меча...

15.07 - Настављен је меч на стадиону Спартака у Москви...

14.50 - Полувреме, Белгија води против Туниса са 3:1.

14.49 - ГООООЛ! У завршници првог полувремена Белгијанци стужу и до трећег гола. Фантастични Лукаку постиже свој други гол на мечу, а четврти на Мундијалу, у 48. минуту!

14.42 - Тунижани због повреда у првом полувремену заменили два играча, Брона и Бен Јусуфа.

14.18 - ГООООЛ! Репрезентација Туниса смањује резултат на 2:1. Казри је извео слободан ударац а Брон главом матирао голамана Куртоу. Фантастичан почетак утакмице у Москви.

14.16 - ГООООЛ! Лукаку у 16. минуту постиже нови погодак за Белгијанце за вођство од 2:0. Сјајна контра играча Белгије после које Лукакуу није били тешко да савлада голмана Туниса.

14.07 - ГООООЛ! Белгија води са 1:0 против Туниса. Стрелац Еден Азар са пенала...

14.00 - Почео је меч у Москви... 

13.40 – Навијачи обе репрезентацији заузели своја места на трибинама.

13.30 – Састави екипа су следећи: 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару