Бразил напада Костарику, Нигерија са Исландом

Деветог дана на Мундијалу у Русији играју се три меча. У првом сусрету од 14.00 часова играју Бразил и Костарика. Следи дуел Нигерије и Исланда од 17.00 часова. Дан затвара за нас најважнији меч, од 20.00 Србија игра против Швајцарске. Све утакмице можете пратити на програмима РТС-а, стрим је на РТС Планети, а све вести и детаље везане за Мундијал погледајте на нашем порталу.

Дан отвара први меч трећег кола Групе Е између Бразила и Костарике. Сусрет се игра на Стадиону Крестовски у Санкт Петербургу од 14.00 часова.

Бразилци после нерешеног резултата против Швајцарске (1:1) покушаће да освоје сва три бода против Костарике, која је у првом мечу поражена од наше селекције са 1:0. Костарика ће желети да изненади великог фаворита, јер у случају пораза предстоји им ревијални меч, бар за њих, у трећем колу против Швајцарске.

Неимар и другови нису успели у првом мечу против Швајцарске да направе крупан корак ка осмини финала. Кренули су силовито, постигли гол, а онда стали. То је резултирало да приме гол, и Швајцарци су успели да сачувају велики бод против „кариока".

Костарика сигурно неће изаћи на терен са белом заставом, покушаће да докажу да нису у Русију дошли као туристи и, што да не, закомпликују ситуацију у групи пред последње коло.

Следи други меч другог кола Групе Д, на Волгоград Арени од 17.00 часова се састају Нигерија и Исланд.

Исланд је у првом колу освојио бод против Аргентине, која је после пораза од Хрватске (3:0) остала на том једном боду и налази се пред елиминацијом, поготово ако Исланђани успеју да освоје сва три бода против Нигерије. Ипак, ништа неће бити решено пре последњег кола. Из ове групе Хрватска је већ обезбедила даљи пласман.

Нигерија, такође, вреба своју шансу, победа им доноси наду да и они могу у последњем колу да се пласирају у осмину финала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару