Колаковић: Изузетно значајна медаља

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић оценио је освајање трећег места на завршном турниру Светске лиге у Кордоби, великим и изузетно значајним успехом наше подмлађене селекције.

"Сачували смо мирноћу и енергију за меч против Кубе и заслужено освојили бронзану медаљу, која потврђује да ови млади момци имају таленат и знање за највеће изазове на међународној сцени", рекао је Колаковић.

Стратег нашег тима нагласио је значај овог успеха за очување континуитета освајања медаља наше репрезентације на престижним одбојкашким смотрама.

"Овај тим има душу, били смо протекла два месеца као породица у којој је свако дао допринос у складу са тренутним могућностима. Бронзом у Кордоби крунисали смо тежак рад у протеклом периду", закључио је Колаковић.

Капитен српског тима Бојан Јанић истакао је да му је ова медаља "најдража у каријери".

"Заслужили смо је мукотрпним радом, повремено оспоравани и честитам свим саиграчима и стручном штабу", поручио је Јанић са чијом се оценом сложио и примач Никола Ковачевић, додавши да је "пресрећан".

Средњи блокер Драган Станковић је оценио да је наша селекција на турниру у Кордоби постигла и више него што се од ње очекивалао, док је коректор Саша Старовић победу окарактерисао "великом".

"Ово је велика победа, потврда напорног рада и испуњење наших жеља и циља", закључио је Старовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи