У финалу против Бугарске

Одбојкашице Србије победиле су Израел 3:0 (25:20, 25:12, 25:21) у полуфиналу завршног турнира Европске лиге у Анкари. Србија је тако себи на најбољи начин, прокрчила пут до одбране трофеја од прошле године. Противнице у финалу биће им одбојкашице Бугарске.

Први сет је био једини узбудљивији део меча. Израелке су играле верло садржајно али је Србија на таласу квалитета уз добар блок успела да освоји први сет 25:20.

Други сет је одсликао у пуној мери разлику у одбојкашком умећу а резултат је илустровао истрајност и концентрисаност српских одбојкашица. Уз добро кретање у пољу ослоњено на сјајан блок, сломљен је отпор у потпуности израелске репрезентације.

У трећем сету, осцилације на махове у игри наше репрезентације охрабриле су Израелке, међутим, уз добар сервис и концентрисану игру, српске одбојкашице успеле су да се пласирају у финале у Анкари.

У другом полуфиналу, Бугарска је победила Турску са 3:2 у сетовима, тако да ће наше најбоље одбојкашице у финалу играти управо против Бугарске. Биће то добра прилика да Србија одбрани титулу освојену претходне сезоне.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи