Поход на Италију

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић рекао је да је порастао оптимизам у екипи пред треће коло Б групе Светске лиге које играју у Италији.

"Утакмице против Француске су иза нас, сада имамо још већу обавезу. Обе утакмице са по 3:0, уз сву скромност, то је велики резлутат за нас", рекао је Колаковић новинарима.

Селектор очекује сличан исход мечева против репрезентације Италије као што су имали у Француској, са малом изменом на месту коректора, где ће уместо Александра Атанисјевића због болести на терен изаћи Томислав Докић.

Српски репрезентативац Бојан Јанић, казао је да његов тим претерано не занима како ће Италија да игра јер каже да имају добру позицију.

"Италија је за сада непобеђена. Они последњих неколико година баш и не личе на стару силу у одбојци, што не значи да ће да се врате", казао је српски примач.

Јанић је додао и да се тим не заноси победама у Француској, да је атмосфера у тиму одлична као и да једва чека да стигну у Италију.

Владо Петковић, дизач српског тима, рекао је да их је добар тренинг довео ту где јесу, као и да у Италију крећу "хладне главе".

Новинарима се пред полазак у Италију обратио и Марко Подрашанин и открио да је његовом тиму циљ да иду у Аргентину.

"Прошле године смо их лако добили на Европском првенству, али су ове много јачи. По мом мишљењу, Италија је и даље фаворит за Аргентину", прокоментарисао је српски блокер.

Репрезентација Србије сутра путује у Италију где ће у петак и недељу играти мечеве трећег кола Светске лиге против репрезентације Италије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи