Читај ми!

Барса гостује у Белорусији

Актуелни првак Европе Барселона данас, у другом колу Лиге шампиона, гостује белоруском Бате Борисову, док ће дерби утакмицу у Шпанији одиграти Валенсија и лондонски Челси.

Барселона ће у Белорусији покушати да се искупи за реми код куће у првом колу против Милана, а најјачи адут у томе биће јој неприкосновени Аргентинац Лионел Меси.

"Меси је невероватан, сваки дан уради нешто ново што нас све у клубу одушеви", рекао је шпанским медијима нападач Барселоне Давид Виља.

Аргентинац је постигао осам голова у првих пет утакмица шпанске Примере. Напад белоруске екипе у сутрашњој утакмици требало би да предводи српски интернационалац Матеја Кежман.

У другом мечу Х групе, италијански Милан ће дочекати чешку Викторију Плзењ.

Росонери ће бити јачи за нападача Златана Ибрахимовића који се успешно опоравио од повреде, али у шпицу неће бити Алешандреа Пата и Робиња. Друштво Ибрахимовићу у нападу правиће Антонио Касано.

Милан је прошлог викенда забележио прву првенствену победу, док је Викторија у последњем мечу у шампионату Чешке освојила само бод.

Занимљиво ће бити на Местаљи, где ће Валенсија имати веома тежак задатак против лондонског Челсија у Е групи. Енглези су у првом колу савладали Бајер Леверкузен са 2:0, док је Валенсија освојила бод у Генку.

У другој утакмици ове групе немачки Бајер ће јурити "првенац" у дуелу са Генком.

Прошлогодишњи освајач Лиге Европе, португалски Порто гостоваће шампиону Русије, екипи Зенита у Санкт Петербургу. Португалци су у првом колу Г групе, уз доста труда и муке, савладали украјински Шахтјор.

Зенит је у првом колу водио против Апоела на Кипру, али је домаћин на крају направио преокрет и освојио сва три бода. Кипрани ће сутра имати много тежи задатак, пошто гостују Шахтјору у Доњецку.

До прве победе ове сезоне у ЛШ покушаће да стигну и фудбалери Арсенала, који ће на Емирејтсу дочекати грчки Олимпијакос у утакмици Ф групе.

Арсенал је у првом колу освојио бод у Дортмунду против Борусије, док је Олимпијакос изгубио код куће од Олимпика из Марсеља. Управо ће Олимпик и Борусија сутра увече одмерити снаге на стадиону Велодром у највећој француској луци.

Парови другог кола ЛШ:

Група Е: Валенсија - Челси (20.45), Бајер - Генк (20.45)

Група Ф: Арсенал - Олимпијакос (20.45), Марсељ - Борусија (20.45)

Група Г: Зенит - Порто (18), Шахтјор - Апоел (20.45)

Група Х: Бате Борисов - Барселона (20.45), Милан - Викторија (20.45)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи